Cbi Curs Dea Taxisigualada 2

L’Infantil del CBI, preparats en suport vital bàsic

11 jugadors de l’Infantil del Club Bàsquet Igualada, joves de 13 anys, van realitzar el passat 23 de desembre una formació en suport vital bàsic i funcionament de desfibril·ladors (DEA). Aquesta acció és fruit de la iniciativa d’un dels patrocinadors de l’equipRicard Tomàs de Taxis Igualada, que arran de la seva implicació amb els nois i la ciutat, i com a responsabilitat social, va creure pertinent que la col·laboració d’enguany amb l’equip es materialitzés en aquesta important formació enlloc de, per exemple, el patrocini de samarretes.

La formació, que va ser impartida per Cardioguard, es va realitzar a les dependències de la Unió Empresarial de l’Anoia, on els joves van poder fer al llarg de tot un matí, la formació teòrica i també la pràctica.

Ricard Tomàs explica que està convençut que una iniciativa com aquesta els serà de profit als joves que, a banda de freqüentar una instal·lació esportiva per on passa molta gent i on amb aquests coneixements podrien ser en algun moment de gran utilitat, són joves de diferents escoles i centres educatius “fent una mica l’efecte de taca d’oli” apropant la naturalitat i importància de la formació en suport vital bàsic i el coneixement dels DEAs.

Tan els joves esportistes com els seus pares valoren molt positivament aquesta formació que els permet tenir les eines suficients per reaccionar davant d’alguna emergència.

Open chat